Angst om te reanimeren? Begrijpelijk!

Angst om te reanimeren

Angst om te reanimerenHeb jij Angst om te reanimeren? Dat is te begrijpen hoor! Zelf vond ik het ook altijd doodeng wanneer ik deze training moest gaan volgen. Het feit dat iemand zijn leven in jouw handen ligt op dat moment is best eng. Gelukkig heb ik het zelf nog niet mee hoeven maken dat ik een reanimatie moest uitvoeren. Echter hoop ik het ook nooit mee te hoeven maken hoor! Onze werkgever wilt overigens er wel voor zorgen dat iedereen deze training gaat volgen. Zo weten wij allemaal wat er gebeuren moet indien er iets gebeurd op de werkvloer.

Angst om te reanimeren blijft zitten

Aangezien ik heb aangeboden om voor het gehele team een geschikte training te gaan zoeken. Heeft mijn werkgever er uiteindelijk voor gekozen om dit aan mij uit te besteden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van veiligheids-trainingen.nl. Bij dit bedrijf leer je op de juiste manier te reanimeren. Wel zo prettig om te weten aangezien dit maar op 1 goede manier uitgevoerd kan worden. Enfin, met deze website ben ik naar mijn werkgever gestapt. Het verhaal had ik uitgelegd en gelukkig reageerde hij er net zo enthousiast over als dat ik deed.Angst om te reanimeren

Hierdoor heb ik de toestemming gekregen om het gehele team in te gaan schrijven bij dit bedrijf. De cursus wordt bij ons op locatie gehouden. Hierdoor scheelt het een ieder aardig wat tijd en bovendien is het een vertrouwde omgeving. Zo hebben wij afgelopen week deze training gehad en ik moet zeggen dat ik verbaasd was. Veel mensen hadden het niet in de gaten dat het zo eenvoudig is om uit te voeren. Natuurlijk is het dan wel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de handen op de juiste manier op de borstkas wordt gezet.