Ben jij op zoek naar een treeplank, neem dan een kijkje bij vanstep.nl

Ben jij op zoek naar één of meerdere treeplanken voor onder je auto, bus of misschien wel een ander voertuig? Dan ben je bij vanstep.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een ruim aanbod met treeplanken, gezien voor ieder model voertuig. Past een standaard model niet? Geen probleem! Dan worden ze toch gewoon speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarnaast kun je bij vanstep.nl ook terecht voor een zogeheten ‘safety bumper’ zodat je auto of bus niets kan overkomen. Wil jij weten welke voordelen een treeplank allemaal heeft en hoe jij er eentje kunt aanschaffen? Wij vertellen het je!

De voordelen van een treeplank

Een treeplank is vooral wanneer je veel in- en uit je auto of bus moet stappen ideaal. Vooral wanneer je wat minder goed te been bent, is het natuurlijk wel iedere keer een flinke belasting voor je lichaam om een grote stap te moeten maken om uiteindelijk weer achter het stuur je kunnen kruipen. Met een treeplank is dit volledig verleden tijd. Een treeplank is namelijk in feite niets meer dan een extra opstapje, waardoor je gemakkelijker in en uit het voertuig kunt stappen. Je kunt je namelijk voorstellen, dat je hier als pakketbezorger die toch zeker tussen de 80 en 100 keer per dag in- en uit z’n bus moet stappen een stuk vrolijker van wordt.

Bescherm je voertuig

Naast het feit dat een treeplank bijdraagt aan een stuk meer comfort tijdens het instappen, heeft het natuurlijk ook nog een beschermende werking. Vooral wanneer je veel onderweg bent, zal je al snel merken dat je auto of bus na verloop van tijd aan de zijkant last krijgt van beschadigd lak. Dit is ook niet zo gek, want wanneer je met flink snelheid over het wegdek rijdt, dan willen er nog wel eens wat steentjes links en rechts opspringen. Deze ‘fenomeen’ ook wel steenslag genoemd is natuurlijk niet heel erg bevorderlijk voor de laklaag van je auto of bus. Door te kiezen voor een treeplank aan weerszijden, voorkom je dat deze steentjes de laklaag kunnen bereiken. Zo blijft de laklaag mooi en stap jij gemakkelijker je voertuig is, hoe handig is dat?

vanstep.nl monteert jouw treeplanken

Wanneer je alleen een paar treeplanken nodig hebt, kun je hiervoor natuurlijk voor terecht bij vanstep. Toch gaan ze veel verder dan dat! Zo helpen je met het kiezen van de voor jou beste planken, maar kunnen ze deze ook direct voor je monteren. Door te kiezen voor een erkende partij, ben je niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar weet je ook zeker dat ze op de juiste manier worden gemonteerd. Wel zijn veilig, vind je niet? Dus ben jij op zoek naar een set treeplanken voor je voertuig, dan weet je waar je moet zijn.