Boomspecialisten bij BTL: meer dan 40 jaar ervaring

Een beroep doen op BTL Bomendienst? Maak kennis met de boomspecialisten van BTL, waarbij je terecht kunt voor advies, verzorging en realisatie van projecten. Wanneer er sprake is van vraagstukken omtrent bomen kun je bij een echte specialist terecht: de BTL Bomendienst. Hier vind je alle informatie als het gaat om verzorging, maar ook beleid, beheer en advies over ziekten en andere aantastingen van bomen. De boomspecialisten van BTL Bomendienst werken nauw samen met wetenschappelijke instituties. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied toegepast. Met ervaring van meer dan 40 jaar kun je bij BTL Bomendienst terecht voor al je vragen en advies over bomen.

Waar houden de boomspecialisten zich voornamelijk mee bezig? Ze hebben niet alleen brede ervaring in het realiseren van projecten, maar ook in begeleiding en advies. Heb je een specifieke wens of een idee? De boomspecialisten spelen hier snel op in en kunnen gezamenlijk tot een gewenst eindresultaat komen. BTL Bomendienst werkt vooral aan drie expertises: het geven van boomtechnisch advies, het verzorging van bomen en het behandelen en onderzoeken van boomziekten en aantastingen. 

De expertises van boomspecialisten bij BTL

Voor boomtechnisch advies kun je bij de boomspecialisten van BTL terecht. Het gaat hierbij niet alleen om onderzoek naar de huidige staat van de bomen, maar ook om het vastleggen van het boombestand en creëren van duidelijkheid. De verzorging van bomen gebeurt periodiek en zorgt voor het beperken van klachten en hindernissen door bomen. Op het gebied van boomziekten en -aantastingen heeft BTL expertise en geven de boomspecialisten een diagnose en advies voor het bestrijden en aanpakken hiervan.