logo shiraz furniture

Heb je onlangs jouw eigen  bedrijf geopend en ben je op zoek naar de juiste projectinrichting? Dan ben je bij Shiraz Office Furniture aan het juiste adres. Zij helpen  jouw namelijk met jouw wensen te vertalen naar een interieur die naast esthetische en die ook functioneel en ergonomisch is. Zij bieden namelijk een compleet assortiment aan kantoormeubelen van gerenommeerde merken en hebben voor ieder budget een oplossing van zeer duurzame kwaliteit. 

Waarom kiezen voor Shiraz 

Shiraz heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring en bieden professioneel advies voor een ergonomische kantoorinrichting aan. Ook geven zij advies van vloer tot wandafwerking, hebben eigen design studio en interieurontwerpers. Door middel van de juiste projectinrichting zal een gezonde werkomgeving gesimuleerd worden. 


Een kennismakingsgesprek met een van de adviseurs  

ls de informatie die op de website te vinden is jouw aanspreekt kun je contact opnemen met het bedrijf voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw persoonlijke wensen voor de juiste inrichting besproken. ook wordt er gekeken naar de meubels die het beste bij jouw kantoor ruimte passen. Een juiste inrichting met de juiste meubel draagt namelijk bij aan een motiverende en stimulerende werksfeer. Al de medewerkers werken in een goede werkomgeving zullen zij harder werken wat weer bijdraagt aan de omzet van het bedrijf.  Spreekt jou deze informatie nu aan en wil je jouw kantoor of bedrijfsruimte graag op de juiste manier inrichten met meubels van en hoogwaardige kwaliteit? Neem dan eens een kijkje op de website van Shiraz voor meer informatie.