Flyers laten drukken

flyers laten drukkenAls bedrijf en ondernemer is het van groot belang dat je altijd goed promotiemateriaal op voorraad hebt. Denk aan visitekaartjes, posters en flyers. Zo laat je jezelf als bedrijf aan de mensen zien en zet je een imago weg. Ik ben zelf eigenaar van een autobedrijf en ik verkoop onder andere de automerken; Mercedes, BMW, Audi en Volvo. Je kunt je vast voorstellen dat ik regelmatig flyers en folders nodig heb. Ik laat ongeveer elke twee weken folders en flyers drukken. Dit doe ik bij EPC en ik ben hier tot nu toe altijd erg tevreden over geweest.

Hoe ga ik te werk?
Al jaren laat ik flyers drukken bij EPC. We gaan als volgt te werkt. Ik maak samen met mijn team een ontwerp van hoe ik graag wil dat de flyers eruit komen te zien. Soms hebben we al de standaard ontwerpen van de merken zelf gekregen en kan ik ze meteen doorsturen naar EPC en hun zullen dan de flyers drukken.

flyers laten drukken

Het leuke is dat ze ook op groot formaat drukken, zoals grote posters of billboards. Nu had ik toevallig een tijd dat ik steeds tegen een lege muur aan keek op kantoor. Ik hoorde steeds vaker van mijn personeel dat het een saai gezicht was en dat dit moest veranderen. Ik ben toen samen met mijn personeel opzoek gegaan naar mooie afbeeldingen en sfeerplaatjes. Daar hebben we een mooie collage van gemaakt met zijn alle en vervolgend hebben we die doorgestuurd naar EPC om te laten drukken.

Ik heb nu een heel gezellige wand op mijn kantoor en ik krijg er regelmatig complimenten over van klanten. Ik vind het jammer dat ik daar nooit eerder aan heb gedacht. Nu heb ik samen met mijn personeel besloten om elk seizoen een andere afbeelding aan de wand te hangen. Zo zie je maar weer dat je op een vrij simpele manier, een leuke sfeer binnen je bedrijf kunt maken.