Koolhydraatarme pasta is verrukkelijk!

 

 

Een gouden tip voor ondernemers is koolhydraatarme pasta! Ik zelf ben ik gek op de Italiaanse keuken. Ik ben gek op de heerlijke Italiaanse pasta gerechten. Ik als ondernemer bestel vaak Italiaans eten. Helaas zit er in dit eten vele koolhydraten. Ik wilde gaan afvallen en moest mijn voedingspatroon verbeteren. Ik had nauwelijks tijd om te gaan sporten, maar daar had ik een oplossing voor gevonden. Ik ging s’ochtends een uur eerder mij bed uit, zodat ik drie kwartier kon gaan sporten in de sportschool. Helaas leverde sporten alleen niets op. Ik bleef Italiaanse pasta gerechten eten simpel weg, omdat ik het te lekker vind. Zodoende moest ik een oplossing gaan zoeken voor dit probleem. Ik wilde een pasta vinden zonder koolhydraten, maar bestond deze wel? Ik ging zoeken onder de zoekterm koolhydraatarme pasta, en zo kwam ik terecht op de website van dieetland. Op deze website stond pasta te koop zonder koolhydraten, natuurlijk ben ik deze pasta dan ook gaan bestellen!

Italiaanse gerecht zonder koolhydraten ook verrukkelijk!

Binnen enkele dagen werden de pasta producten geleverd. Onmiddellijk ben ik een Italiaans gerecht uit gaan proberen. Het werd een groots succes. De pasta smaakte heerlijk en daar was ik natuurlijk super blij mee. De combinatie met koolhydraat vrij eten en sporten, verloopt nu soepel. Ik ben in een paar maanden tijd, al de nodige kilo’s kwijt geraakt. Ik ben trots op het resultaat tot nu toe, maar ik ben er nog lang niet. Wil jij lekker blijven eten, zonder aan te komen? Kijk dan op deze website!