LED walls huren erg handig voor presentaties

led wall huren

De LED walls huren komt voornamelijk voor bij presentaties tijdens projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen. De LED walls huren is de beste manier om jouw content of boodschap te tonen aan een groot publiek. De tegels zijn in iedere gewenste opstelling te bouwen en de kwaliteit ligt voorop. De LED wall is ook uitstekend geschikt voor elk weertype, je kunt het dus ook buiten gebruiken. Het kan tegen regen, hagel en wind, maar ook in de zon is het beeld duidelijk te zien. Je geeft met de LED wall je publiek altijd haarscherp beeld. Het is dus de ideale keuze om een indruk te maken tijdens een beurs of event. Ook heeft het scherm geen naden, waardoor het luxe uitstraalt. De led walls die geleverd worden zijn van A-merk en vervaardigd voor zakelijk gebruik. Zij geven bij de LED walls de complete installatie inclusief alle benodigde hardware, besturingsapparatuur, opbouw, afbouw en transport. Alles is dus mogelijk. Je kunt de LED wall als wand, display, plafond of vloer gebruiken.

Allrent

De verkrijgbare LED walls huren

Zij hebben 2 verschillende LED walls beschikbaar. Je hebt de LT series 2.5mm indoor. Deze is geschikt voor modulaire standbouw systemen zoals beMatrix en Aluvision. En hij is passend voor houtbouw of stand-alone kader constructies. Je kunt met deze led wall full hd gaan.

Ook worden de Unilumin 2.5mm indoor led verhuurt. Deze geeft een extra dimensie aan jouw evenement. Er ontstaat zo een unieke visuele ervaring, een echte beleving dus. De tegels hebben een haarscherp en levendig beeld met een pixel pitch van 2.5 mm