Een mooi visitekaartje weten te scoren voor een lage prijs

Spandoeken voor een lage prijs, wie wil dat nou niet? Vorig jaar hebben wij een spandoek aangeschaft voor ons bedrijf. We kozen voor een nieuw logo en daarom moest ook het spandoek, wat voor de ingang van ons bedrijf hangt, vervangen worden. De reden dat we nieuw logo maakte, is omdat we een andere ‘’vibe’’ in ons bedrijf wilden. We vonden dat het spandoek voor de ingang bij ons bedrijf, een hoop kon doen veranderen. Daarom gingen we opzoek naar een bedrijf dat ons hier mee kon helpen.

Spandoeken zouden een betere kwaliteit bevatten

De spandoeken waar we naar zochten, vonden we op de website https://printxpert.nl/ , waar een medewerker van een concurrent ons naar toe wees. Hij vertelde dat de spandoeken hier een goede kwaliteit zouden bevatten en dat ze niet duur zouden zijn. Dat vonden wij erg aangenaam klinken en omdat we geen goede ervaring hebben gehad met het vorige bedrijf dat ons aan spandoek geholpen heeft, wisten we zeker dat https://printxpert.nl/ het juiste bedrijf zou zijn.

‘’Merken inderdaad dat er een nieuwe ‘’vibe’’ ontstaan is.’’

De spandoeken van https://printxpert.nl/ hebben we voordat we contact opnamen erg goed bekeken. We vonden de spandoeken prachtig en daarom belde we meteen het bedrijf. Het ontwerpen van een mooi spandoek was geen probleem, werd ons verteld. Toen we een keer langs gingen bij het bedrijf hebben we samen de mogelijkheden besproken en is er uiteindelijk een prachtig spandoek uit komen rollen. Het spandoek hebben we meteen gemonteerd aan de voorkant van ons bedrijfspand. Het ziet er nu prachtig uit en we merken inderdaad meteen dat er een nieuwe ‘’vibe’’ ontstaan is. Ook heeft ons bedrijfspand een veel betere uitstraling.