Palletwikkelmachines voor jouw bedrijf

Palletwikkelmachine

Heb jij een bedrijf dat producten per pallet verkoopt? Dan kan een palletwikkelmachine er voor zorgen dat het verpakkingsproces sneller en efficiënter verloopt. Wanneer jij besluit om een palletwikkelmachine te kopen kan je altijd terecht bij Pacoma europe, hier wordt je geholpen met het uitkiezen van een machine en kan je ook nog de machine kopen. Pacoma Europe heeft een super ruim assortiment met veel verschillende merken en soorten palletwikkelmachines.

Palletwikkelmachine

SIAT palletwikkelmachine

Er zijn verschillende merken waar je keuze uit hebt wanneer je een palletwikkelmachine wilt kopen. Een van de meest aangeraden merken is SIAT, SIAT heeft robuuste en gebruiksvriendelijke machines voor iedereen. Pacoma Europe werkt al jaren samen met SIAT en kan jou daarom altijd super goed informeren over de verschillende machines. SIAT heeft veel verschillende soorten palletwikkelmachines zo zijn er halfautomatische machines en volautomatische machines. Ook zijn er verschillende folierem uitvoeringen. Wanneer je een machine gaat kopen zijn er veel dingen waar je uit kan kiezen en waar je op kan letten, soms kan het moeilijk zijn om er dan zelf een uit te kiezen. Gelukkig zijn er genoeg adviseurs die jou kunnen helpen bij het uitkiezen van de perfecte machine. Alle adviseurs hebben veel verstand van de machines en kunnen de verschillende voordelen per machine opnoemen.

De technische dienst

Wanneer jij samen met een adviseur er niet uitkomt om de perfecte machine te vinden in het assortiment is er altijd nog de technische dienst. Wij maken gebruik van onze eigen technische dienst die vrijwel alles kan aanpassen aan een machine waardoor jij alsnog de allerbeste machine kan krijgen die past bij jouw bedrijf.