Raamdecoratie tijdelijk laten plaatsen?

Druk in de verbouwing met jullie nieuwe winkel? Gefeliciteerd met het in ontvangst nemen van de sleutels! Tijd om de winkel eens goed om te toveren tot een werkruimte die jij graag ziet. Hierdoor raad ik je aan om raamdecoratie tijdelijk te laten plaatsen. Zo kun jij alsnog laten zien aan de klanten wat jij er gaat realiseren. Dit trekt de nodige interesses bij de bezoekers waardoor zij geheid zullen terugkeren!

Het prettige hiervan is dat de bezoekers zien wat jij aan het verbouwen bent. Bovendien zijn de kosten hiervoor zeer aantrekkelijk! Dan heb ik het trouwens nog niet gehad over de snelheid waarin zij te werk gaan. Voordat jij het weet heb je de ramen al herkenbaar gemaakt voor andere.

Raamdecoratie tijdelijk plaatsen?

Zelf hebben wij sinds een paar weken de sleutels van onze nieuwe winkel in ontvangst mogen nemen. Een periode waar wij op hebben gewacht en wat nu zover is! Met veel plezier gaan wij er dagelijks naartoe om goed en wel te verbouwen. Echter krijgen wij veel vragen van mensen wat wij er nu eigenlijk aan het realiseren zijn. Dit bracht mij op het idee om de ramen te voorzien van stickers. Deze stickers bezitten over de juiste informatie wat voor iedereen van belang is. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Glance & Vision. Dit bedrijf heeft er ook voor gezorgd dat onze winkel al zichtbaar werd vóór de opening!