Iedereen heeft thuis zijn administratie wel ergens liggen. Bovenop een kast, onder het bed, misschien wel verspreid over een bureau. Het ligt altijd op een onhandige plek en je weet ook niet zo goed waar je het wel moet laten. Uiteraard heb je wel wat digitaal staan, maar het is toch fijn om ook wat op papier te hebben.

Maar waar laat je dit? Een archiefstelling of legbordstelling biedt de oplossing. Dit klinkt alsof je het op het werk tegen komt, een enorme kast die heel lelijk oogt. Dit hoeft niet altijd waar te zijn. Wie een beetje creatief is, kan er wat leuks van maken. Deze stellingen zijn erg stevig en zijn in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen. Naast je ordners en andere mappen kun je natuurlijk de overgebleven ruimte gebruiken om leuk in te richten. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke kaarsjes.

Naast dat je er leuke dingen in kunt plaatsen, kun je de archiefstelling ook een extra functie geven. Haal een plank uit de stelling en creëer zo een ruimte waar je kleding op kunt hangen. Laat de onderste plank er in en je hebt ruimte om je schoenen neer te zetten. De bovenste plank kun je gebruiken voor hoeden of handschoenen.

Door de veelzijdigheid van zo’n archiefstelling is het een aanradertje om in huis te nemen. Voor meer informatie kun je kijken op de website van 123magazijninrichting.nl