Sleutels van locker nooit meer gestolen of kwijt

locker 4

Het gebruik van een locker met een sleutel, brengt een aantal nadelen met zich mee. Het gebruik van lockers met pincode is enorm handig en voorkomt de nadelen, die je bij een locker met een sleutel hebt. Welke nadelen voorkom je met een locker met een pincode?

De veiligheid bij een kluisje met een sleutel kan niet worden gegarandeerd. Zo kan het slot zo worden opengebroken en kunnen er kostbare spullen worden gestolen.

Naast de spullen uit de kluis, kan de sleutel zelf ook worden gestolen. Zodra de sleutel ergens wordt neergelegd of ergens in wordt gedaan, kan de sleutel makkelijk worden gestolen door iemand met verkeerde bedoelingen. Nu hoeft de sleutel niet direct gestolen worden als aanleiding van een probleem met de kluis. De gebruiker kan de sleutel namelijk ook zelf kwijtraken, waardoor toegang tot zijn/haar spullen ook lastiger wordt.

Deze problemen kunnen allemaal voorkomen worden met een locker met een pincode erop.

Naast voordelen ook functies

De locker met pincode heeft nog veel meer voordelen. Naast de nadelen van de sleutel die voorkomen worden bij deze locker, heeft de locker ook veel functies.

Er kunnen bepaalde tijdrestricties worden ingesteld. Zo zal de locker blokkeren na een bepaalde tijd. Op die manier kun je ze bijvoorbeeld na middernacht aan een nieuwe gebruiker kunnen geven. Je kunt ook lockers nemen met een pincode en RFID als combinatie om extra veiligheid te creëren. Dit kan handig zijn, zodra er producten in de kluis liggen die waardevol of gevaarlijk zijn. Dit kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden bij de politie na het openen van de wapenkluizen. Het kan enorm handig zijn om de veiligheid van bepaalde spullen in de kluis te kunnen garanderen.

Muur opvullen met mooie lockers

Een locker met pincode wordt ook wel lockers met cijferslot genoemd. Dit komt allebei op hetzelfde neer; de handige lockers met een code, die je zelf kunt kiezen.

Naast de praktische kant van de lockers, is het ook belangrijk dat ze er goed uitzien en binnen het bedrijf passen. Daarom moet er ook naar de uitstraling gekeken worden.

De lockers nemen een groot deel van de muur in en daarom is het wel belangrijk dat ze er ook aantrekkelijk uitzien. Anders krijg je straks een muur met lockers, waar je liever niet naar kijkt. Dat moet natuurlijk voorkomen worden! Je kunt kiezen tussen verschillende materialen en verschillende kleuren, die de lockers helemaal afmaken. Zo heb je lockers die handig zijn en er ook nog eens leuk uitzien!