Sneller en goedkoper je BTW aangifte in België indienen

De BTW aangifte in België is niet zo heel moeilijk, maar het kan wel al snel onoverzichtelijk worden. En dat is zonde want dat betekent dat je onnodig veel tijd kwijt bent met het uitzoeken van alle gegevens. En dat is tijd die je niet kunt declareren en dus onbetaald aan het werk bent. Kan dat nu niet anders? Vanaf nu wel, maak kennis met Yoursminc.

Een volledig ingevuld voorstel voor je BTW aangifte in België

Normaal gesproken betekent het uitzoeken van je BTW aangifte een stressvolle periode waarin je allerlei kwitanties en facturen bij elkaar moet zoeken, deze handmatig in moet voeren, de BTW berekenen, van het bedrag aftrekken en dat vervolgens in een voorstel zetten. Yoursminc automatiseert een groot deel van dit proces en genereert automatisch een BTW aangifte op basis van de facturen en kwitanties die je hebt ingevoerd. Minder stappen betekent dat je minder tijd kwijt bent. En de kans op fouten tijdens de invoer wordt een stuk kleiner.

3 maanden gratis uitproberen

Ben jij al overtuigd van de meerwaarde van boekhouden met Yoursminc? Als je nog twijfelt is er goed nieuws. Je kun het programma namelijk maar liefst 3 maanden lang uitproberen. Je loopt als ondernemer dus geen enkel risico, maar maakt wel volledig gebruik van de voordelen van een online boekhoudprogramma. Daar hoef je niet lang over na te denken toch?