Succesvol naar een kortere doorlooptijd

Als bedrijf weet je dat de doorlooptijd een zeer belangrijke variabel is in je bedrijf. Hoe langer er wordt gedaan over de processen, hoe duurder alles wordt. Ook door gebrek aan efficiëntie wordt de doorlooptijd langer. Of stel dat er meerdere mensen binnen het proces of zelfs maar één belangrijke schakel ziek wordt, heeft dit een sterk effect op de doorlooptijd. De doorlooptijden verkorten is dan ook natuurlijk één van de belangrijkste doelen van het bedrijf. Zo bespaar je op grote kosten, kan je meer klanten aannemen en heb je dus in the long-run meer winst. Maar hoe doe je dit?

Motiveer je werknemers

Een belangrijke eerste stap is het op zoek gaan naar de motivatie van je werknemers. Wat motiveert hen in hun job? Hoe maak je je werknemers gelukkiger binnen hun job? Om hier samen mee naar op te gaan, kan het handig zijn een extern bedrijf zoals criticalminds.com aan te werven zodat je zo samen sneller op zoek kan gaan naar de meest optimale oplossing. Voor elke werknemer ligt de motivatie namelijk ergens anders waardoor een persoonlijke aanpak de beste aanpak is. PRofessionals die dit elke dag doen, weten perfect hoe ze dit proces moeten aanpakken en zo je bedrijf leiden naar de top.

Enkel voordelen voor je bedrijf

Wanneer je werknemers gelukkig zijn in hun job, heeft dit voor het bedrijf enkel maar voordelen. Het is namelijk belangrijk om je werknemers gelukkig hun job te laten uitoefenen, anders krijg je niet enkel een langere doorlooptijd maar ook werknemers die ontslag nemen. Dit wil je natuurlijk ten alle tijde vermijden. Kortom, je werknemers zijn de kern van je onderneming. Wanneer zij gelukkig zijn in hun job en de motivatie hebben om met hun team samen naar het bedrijfsdoel te werken, sturen zij jouw bedrijf vanzelf naar de top.