Tussenvloer laten plaatsen voor meer ruimte

Kantelhek

Tussenvloer kun je op verschillende manieren realiseren. Persoonlijk raad ik je aan om eens in contact te komen met Anera. Dit bedrijf kan er namelijk erg goed voor zorgen dat je meer ruimte in het magazijn zult krijgen. Door een verdieping erbij te zetten wordt dit gerealiseerd. Zelf was ik voor enkele weken terug hier ook naar op zoek. Meerdere malen had ik op het internet gezocht in de hoop dat ik het vlot kon vinden. Helaas kon ik het maar niet vinden, echter stond onze magazijn zo vol met meubels waardoor de ruimte te klein werd.

TussenvloerNieuwe tussenvloer voor meer overzicht

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een Tussenvloer. Ditmaal kwam ik vrij snel terecht op de website van Anera. Hier zag ik dat het wel degelijk mogelijk is om een extra verdieping te laten plaatsen. Zodoende ben ik een afspraak gaan maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak konden zij de afmetingen goed opnemen. Hier kwam er vervolgens een offerte uit die ik eerst moest goedkeuren alvorens zij aan de slag zouden gaan.

Tussenvloer

Een goede overleg gehad

Nadat ik de offerte in ontvangst had genomen begon ik te twijfelen. Zodoende heb ik een vergadering ingelast en ben ik dit met mijn collega’s gaan bespreken. Wij waren er allemaal unaniem mee eens dat het plaatsen van een extra vloer van belang was. De vloer moest stevig zijn aangezien er enorm veel meubels op komen te staan. Anera had ons beloofd dat dit geen enkel probleem was. Uiteindelijk hebben wij er dan ook voor gekozen om bij dit bedrijf de offerte goed te keuren. In een mum van tijd kregen wij hier bericht op terug en werd er een afspraak gepland. In die ochtend stonden zij netjes bij ons op de stoep en waren zij gereed om de vloer te plaatsen.