VrijdagOnline

VrijdagOnline is een professioneel marketingbureau met een enorm portfolio van tevreden klanten. Op aanraden van een collega heb ik dit bedrijf laatst benaderd. Als eigenaar van een schilderbedrijf heb ik weinig tijd om achter de computer te zitten. Een website had ik niet. Het was dus hoog tijd om daar verandering in te brengen. Gelukkig bleek al snel dat VrijdagOnline een complete dienstverlening heeft en ook nog eens scherpe tarieven hanteert. Dit is wel zo prettig want wij zijn maar een klein bedrijf. Ik was dus ook niet van plan om direct al veel te investeren in de nieuwe website.

VrijdagOnlineMijn nieuwe website was meteen vindbaar

Al snel had ik een afspraak gemaakt en ben ik langs geweest op het kantoor. Tijdens dit gesprek kon ik mijn wensen kenbaar maken en heb ik ook een aantal websites laten zien die mij aanspraken. Al snel had ik een voorstel in mijn mailbox en toen ik akkoord gaf konden ze aan de slag. Natuurlijk hadden ze ook wat input van mij nodig. Dit kon ik heel eenvoudig aanleveren via een aanleverdocument. Denk bijvoorbeeld aan teksten, foto’s en onze huisstijl. Ik heb hierbij wel aangegeven dat ik nog nieuwe foto’s wilde laten maken want deze waren van erg slechte kwaliteit. Mijn contactpersoon van VrijdagOnline vertelde mij dat zij ook professioneel fotomateriaal konden verzorgen. Dit was dus weer een zorg die mij uit handen werd genomen!

VrijdagOnlineAl heel snel had ik een conceptversie van mijn website binnen en hier werd ik heel blij van! Het was precies wat ik in gedachten had en de website werd dus al snel online gezet.

VrijdagOnline staat altijd voor je klaar

Ook toen mijn website klaar was, kon ik blijven rekenen op de service van VrijdagOnline. Ik kreeg een handleiding zodat ik eenvoudig aanpassingen kon doorvoeren aan mijn nieuwe website. Maar ook kan ik altijd bellen wanneer ik er niet uit kom of vragen heb. Je wordt altijd snel geholpen!