Akwadraat logo

Akwadraat consultancy is een zelfstandig organisatie en management adviesbureau op het gebied van tactisch en strategisch afval en reigingsmanagent. Zij ondersteunen overheid en commerciële partijen. Voor effectiever organiseren van de afvalverwijdering, de reiniging,wagen parkeerbeheer, containerbeheer en werkplaats ben je bij het juiste adres. De kernwaarde in hun aanpak is daarom duurzaamheid en social return.  

Visie en missie

Akwadraat Consultancy is heel actief in de afval en reiniging wereld, In deze wereld worden de behoefte en de wensen van de klanten steeds complexer. Door steeds verdergaande overheidsmaatregelen, wetgeving, producten verantwoordelijkheid, maar ook door verdergaande ICT mogelijkheden. Om steeds op de hoogte te zijn op de actuele ontwikkelingen in de markt spelen zij hierop door klantvriendelijk, marktgericht en flexibel te werken. Akwadraat Consultancy is voortdurend steeds op zoek naar nieuwe kennis en innovaties. Door niet alleen in de heden te kijken, kijken ze ook verder in de toekomst. 

Ook is Akwadraat Consultancy een onafhankelijke en ervaren adviesbureau. Op het gebied van vertrouwen, een helder advies krijgen en ondersteuning op vraagstukken kan jij hierop rekenen bij Akwadraat Consultancy. Langetermijn relatie is een van de doelen waar hun naar toe streven. Als klant zijnde kan je op de volgende dingen rekenen:

  • Hoge kwaliteit van de dienstverlening
  • klantfocus: zij denken vanuit de behoefte van de klant
  • Een helder communicatie
  • Innovatie
  • Duurzame ontwikkelingen

Contact

Akwadraat

Ben je nou geïnteresseerd en wil je meer te weten komen of gewoon in contact komen, dan kan je altijd even het beste hun website even bezoeken. Daarop staat verdere informatie en eventueel contactgegevens met telefoon nummer en mail.