Als jij je bedrijf warm genoeg wilt houden overweeg dan een tochtdeur

tochtdeuren

Een tochtdeur, dat klinkt echt als geldverspilling want de deur die je nu hebt sluit ook prima af. Toch laten de meeste roldeuren veel koude lucht binnen doordat het niet snel of goed genoeg afsluit. De beste oplossing hiervoor is een tochtdeur nemen en zo je bedrijfspand lekker warm of koud te houden. De buitenlucht is zelden dezelfde temperatuur als dat we de binnenkant van een bedrijfspand willen hebben, daarom is een tochtdeur een hele goede oplossing om deze 2 luchttemperaturen gescheiden te houden.

tochtdeur

Waarom een tochtdeur als je huidige deur ook gewoon redelijk zijn werk doet?

Dit is wat meeste mensen denken als iemand ze vertelt over tochtdeuren. Er zijn alleen genoeg redenen om tochtdeuren aan te schaffen. Een van deze redenen is dat tochtdeuren sneller zijn met het openen en sluiten waardoor er minder warme lucht naar binnen of buiten glipt. Tochtdeuren zijn in het geheel goedkoper, natuurlijk zijn ze duurder bij de aanschaffing, maar als je zo gaat rekenen ben je een slechte zakenman. Als je een beetje goed bent in zaken doen snap je dat je moet kijken naar het algemeen, kijk naar de energiekosten om het een bepaalde temperatuur te houden in een kamer met je oude deur die “zijn werk wel doet” en daarna naar de energiekosten als je tochtdeuren hebt, je zult zien dat de tochtdeur minder energie nodig heeft om de temperatuur te behouden. Dit is een goede reden om tochtdeuren aan te schaffen.

tochtdeur

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid ligt over het algemeen vrij hoog bij de klanten van BMP Nederland. Dit is dan ook logisch omdat het bedrijf geweldig goed afsluitende deuren levert die precies doen waar ze voor gemaakt zijn. Met een groot aanbod in allerlei verschillende snelroldeuren heeft het bedrijf gegarandeerd iets wat jouw bedrijf nodig heeft.