Draag bij aan de wereld, laat je Dopper bedrukken

Draag bij aan de wereld, laat je Dopper bedrukken

maxilia-logoZoals jullie van mij weten kom ik uit een echt ondernemers gezin. De hele familie is hier constant mee bezig en zijn ook succesvol. Ik zelf ben van mening dat de sleutel tot succes ligt in de werknemers die je in dienst neemt. Wanneer al neuzen dezelfde kant op staan binnen het bedrijf behaal je veel meer successen. Je moet het personeel dan ook van tijd tot tijd belonen. Dat kan heel simpel door ze bijvoorbeeld een compliment te geven of een geschenk. Ik ga mijn blog vandaag toewijden aan het tweede, een geschenk. Zo heb ik laatst drinkflessen als cadeau gegeven. Nu weet ik zelf ook goed dat dit niet het meest origineel cadeau is, maar het zat iets achter. Namelijk het dopper bedrukken.

Steun middels een drinkfles een goed doel

5250_de-dopper-waterfles (1) copyDe reden waarom ik mijn personeel een drinkfles heb gegeven heeft twee redenen. De eerste reden is het feit dat je met dopper bedrukken een goed doel steunt. Per gekochte fles gaat er 10% van de opbrengst naar een goed doel. Dit is een waterproject in Nepal. Zo worden er het geld waterpompen en sanitaire voorzieningen gebouwd in een dorpje genaamd Simavi. Doordat zij daar betere waterkwaliteit hebben gaat de levensstandaard ook omhoog. De tweede reden is goed voor het milieu in Nederland. Op jaarbasis worden in enorm veel plastic waterflesjes weggegooid. Dit kost veel om te recyclen. Wanneer ik dus een drinkfles of bidon geef die de werknemers steeds opnieuw kunnen gebruiken dan scheelt dit aanzienlijk veel. Daarom adviseer ik jullie ook eens een kijkje te nemen op maxbidons.nl om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen. Wellicht middels een dopper bedrukken.

3_stappen_dopper_flessen