17Maxilia, het welbekende bedrijf in relatiegeschenken en promotionele artikelen, heeft een aparte tak voor mokken bedrukken, te weten Max Mokken. Aangezien ik zeer te spreken ben over de bekers die ik van hen ontving, besloot ik dat dit wel een aanbeveling waardig was.

maxilia-logoMaxilia is een van de grootste bedrijven in Nederland met op elk denkbaar terrein wel promotieartikelen. Je vindt er pennen, polo’s, tassen, paraplu’s en ga zo maar door, alle met de mogelijkheid ze te laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo. Als ondernemer moét je dit bedrijf eigenlijk wel kennen. Ikzelf kwam er enkele jaren terug mee in aanraking, toen ik nog voor een zeer vooruitstrevende werkgever werkte, die Maxilia toen al had ontdekt. In mijn hoedanigheid als zelfstandig ondernemer, iets wat ik hierna ben gaan doen, besloot ik dan ook direct tot het bestellen van enkele zeer handige promotieartikelen om uit te delen op beurzen en dergelijke, bij wijze van ultieme klantentrekker.

Bekers met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding

11Max Mokken past helemaal in het concept van Maxilia want je kunt er goedkope en tegelijkertijd zeer kwalitatieve mokken bedrukken. De prijs-kwaliteitverhouding bij dit bedrijf is gewoonweg zeer gunstig voor de klant. Zo heb je vanaf ongeveer een euro per stuk al zeer mooie, bedrukte mokken. Hiermee kun je je echt onderscheiden op beurzen en dergelijke, want als het een beetje meezit, gebruiken je potentiële klanten de hen aangereikte mokken wel elke ochtend! Hoe meer mensen zich vereenzelvigen met een product als dit, des te sneller zullen ze ook aan jouw bedrijf denken als ze eens een opdracht uit te zetten hebben of een artikel binnen je segment te kopen hebben! Kortom, mokken bedrukken heeft veel voordeel, zeker als je je boodschap en logo erop goed kunt overbrengen!