Het ruime aanbod van AVK Trainingen en Workshops

Vandaag wil ik met je stilstaan bij het verbeteren van je bedrijf, bij de manieren waarop je personeel beter kunt laten presteren en waarop je meer samenhang tussen mensen, producten en werkwijze kunt creëren. Ik wil daarbij inzoomen op AVK Trainingen en Workshops, dat al meer dan dertig jaar bestaat en in die tijd een enorme ervaring heeft opgedaan in het aanvullen van missende informatie bij bedrijven.

7

Slimmer en efficiënter werken

Die kan heel praktisch van aard zijn, bijvoorbeeld dat men er tegenaan loopt Windows 8 of Sharepoint niet goed te beheersen. Gevolg is dan dat er niet optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die er zijn en dat kansen blijven liggen. Je personeel is uiteindelijk de motor van je organisatie en elke investering zal z’n vruchten doen afwerpen. Bovendien zijn er nieuwe regels ingetreden en worden werkgevers vanaf 1 juli aanstaande verplicht hun personeel bijscholing te geven. Grijp die kans en zie het ook echt als je (morele en zakelijke) plicht je personeel naar het toppen van hun kunnen te doen reiken, de potentie optimaal te benutten. Uiteindelijk is iedereen daarbij gebaat namelijk.

3

Het kan ook intensiever dan een afgekaderde cursus op slechts één terrein, ook kun je bijvoorbeeld het Nieuwe Werken onder de loep nemen en op professionele wijze begeleid implementeren binnen je bedrijfsvoering, om maar een voorbeeld te noemen. AVK Trainingen en Workshops heeft vele zeer professionele en bekwame trainers en consultants in dienst (die ook altijd dienovereenkomstig worden beoordeeld door de afnemers en cursisten) die je kunnen ondersteunen in het maken van die ommekeer. 

5