Wezenlijk veranderen: workshop ondernemen 3.0

visual2Als je ondernemer bent, ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren voor meer zakelijk succes. Wil jij als ondernemer ook jezelf ontwikkelen en nieuwe inspiratie en ideeën opdoen voor je bedrijf? Volg dan de workshop ondernemen 3.0 van Wezenlijk veranderen en start meteen met het verbeteren van jezelf en je bedrijf. Meer over de workshop ondernemen 3.0, lees je op deze pagina.

visual3
Wat houdt workshop ondernemen 3.0 in?

Workshop ondernemen 3.0 staat in het teken van jouw ‘waarom’. Dit wil zeggen dat je erachter probeert te komen waarom je doet wat je doet, wat je wil uitstralen en hoe je nog succesvoller kan worden als ondernemer. De workshop staat dus niet alleen in het teken van het verbeteren van je kwaliteiten als ondernemer, maar ook zeker van het verbeteren van je persoonlijke kwaliteiten in het kader van je persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun je namelijk nog meer succes behalen.

Voor wie is de workshop geschikt?

De workshop ondernemen 3.0 is niet zomaar voor iedereen geschikt. Zo is de workshop voornamelijk geschikt voor ambitieuze ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen verbeteren, bereid zijn om te investeren in hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling en duidelijk een doel voor ogen hebben. Het is dus belangrijk om niet alleen behoefte te hebben aan zakelijke ontwikkeling, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling komt tijdens de workshop namelijk veel aan bod en betreft een groot deel van de workshop ondernemen 3.0.