Zzp factoring, zekerheid over inkomsten

Fctuur

Zzp factoring, dit is iets waar ik graag wat over wil vertellen. Want wanneer je eens op de website kijkt van Finqle.nl, dan zal je al snel enthousiast raken. Want ik kan inmiddels bevestigen dat het daadwerkelijk mogelijk is om jouw debiteurenbeheer uit te besteden. En niet zomaar, want je volledige zorgen om een betaling wordt ook uit handen genomen. Finqle neemt met de zzp factoring jouw verkoopfactuur over. Vervolgens kun je binnen 24 uur jouw factuurbedrag verwachten op je rekening. Zeker als zzper is het belangrijk dat je je inkomsten op tijd krijgt. Want deze inkomsten zijn hard nodig om verder te kunnen ondernemen. Zelf zou ik het mij dan ook niet kunnen permitteren om met een openstaande post te blijven zitten.

Factureren

Zzp factoring ook erg goed voor MKB

Zzp factoring is er ook voor de MKB en daarom weet ik zeker. Dat ik veel mensen op dit adres kan attenderen. Want het is zeker de moeite waard om eens te kijken op de website van Finqle. Wanneer je een vraag hebt, dan kun je gewoon je gegevens achterlaten via het contactformulier. Je kunt dan spoedig een reactie verwachten.

Zelf werk ik al enige tijd met dit bedrijf. Ik kan eenvoudig mijn factuur uploaden en dan kan ik ervan op aan dat ik mijn geld binnen een dag heb. Dit werkt zo prettig, dat ik niet meer zonder deze methode wil werken. Want naast het feit dat ik spoedig mijn inkomsten ontvang. Scheelt het mij ook erg veel tijd en moeite. Want mijn debiteurenadministratie is en blijft op orde. Wanneer ik inzicht wil dan heb ik dit binnen enkele minuten. Eigenlijk weet ik alleen maar voordelen te benoemen. Daarom is het ook een besliste aanrader. Kijk daarom zelf maar eens op de website om te zien wat ik bedoel. 

 

zzp factoring