Goed ondernemen begint met goed materieel: bedrijfsdeuren

Het is vrijdag en met mijn hoofd zit ik allang weer bij de vrijmibo. Toch besloot ik ook vandaag, op de laatste dag van de werkweek, nog een tip met je te delen. Het is hetgeen mij praktisch deze hele week heeft beziggehouden, ik ben eigenlijk pas sinds vandaag weer op kantoor. Dat wil zeggen – ons oude kantoor. We zijn namelijk druk bezig een nieuw pand te bouwen, een waarvan ik je de vorderingen niet zou willen onthouden. Vandaar dat ik vandaag uitweid over bedrijfsdeuren

135  134

Ideale deuren voor de beoogde werkzaamheden

Kijk eens mee naar de volgende foto’s die ik van de week schoot op de werkplaats. Zoals je wel ziet zijn ze er druk bezig iets moois neer te zetten en het is bijzonder om daarvan deelgenoot te worden gemaakt. Let eens op de gigantische bedrijfsdeuren die worden geplaatst. Misschien denk je wel dat het in feite ramen zijn maar schijn bedriegt hier, want het zijn toch echt deuren – zeer grote deuren die volledig geopend kunnen worden. In het kader van onze werkzaamheden is het bijzonder handig dat het pand en haar wanden dusdanig ingedeeld kunnen worden en biedt dat ons echt een voordeel. Dat is zeker het geval als je het vergelijkt met het pand waar we nu nog in huizen en waar we keer op keer tegen de grenzen van de mogelijkheden die het pand biedt aanlopen. 

136

Na onze verhuizing behoort dit voorgoed tot de verleden tijd en dat is een zeer prettig vooruitzicht. Het is bijzonder praktisch een eigen pand ‘from scratch’ op te kunnen bouwen – je hebt er alle vrijheid het volkomen naar je eigen wensen in te richten. We hebben behoorlijk inzichtelijk waar het in normale bedrijfspanden aan schort – bijvoorbeeld aan dit soort goede deuren – en waar er dus nadruk op gelegd dient te worden.