Luchtfilter aanschaffen voor mijn bedrijf

Luchtfilter

Luchtfilter Een goed luchtfilter is tegenwoordig niet meer weg te denken uit iedere productiehal. De wetgeving is momenteel heel erg scherp als het gaat om het welzijn van medewerkers. Daardoor moet het inademen van fijnstof zoveel mogelijk voorkomen worden. Daarnaast vind ik het zelf ook ongelofelijk belangrijk dat iedereen zijn werk in een zo prettig mogelijke omgeving uit kan voeren. Sinds dat ik dit bedrijf ben begonnen had ik altijd wel filters hangen, maar een tijdje terug had ik het idee dat deze niet meer naar behoren werkte. Wanneer je de hal binnen liep, zag je een waas van stof hangen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig was er nog niemand die ergens last van had, maar toch wilde ik het zo snel mogelijk oplossen.

Een fijne luchtfilter leverancier

Luchtfilter

Het bedrijf waarvan ik de vorige luchtfilter had, vond ik niet optimaal. Om die reden ben ik toen gaan zoeken naar een andere onderneming die mij hierbij kon helpen. Na wat zoeken kwam ik uit bij Euro manchetten & compensatoren. Hierover las ik online hele goede verhalen en daardoor had ik veel vertrouwen in hun producten. Voordat ik een offerte aan ging vragen, wilde ik nog wat vragen stellen. Zo ging het bij mij om een hele specifieke maat luchtfilter die ik nodig had en niet iedere toeleverancier heeft deze op voorraad. Gelukkig was dat bij hen wel het geval en daarom kon ik direct een offerte aanvragen. Ik kreeg deze ook al binnen twee dagen terug gestuurd, dus ik heb nergens lang op hoeven te wachten.

De eerste controle

De luchtkwaliteit in mijn bedrijf is heel veel beter geworden en daar ben ik onwijs blij mee. Hier heeft namelijk iedereen profijt van, maar vooral mijn werknemers kunnen hun werk hierdoor veiliger uitvoeren. De inspectie is ook al eens langs geweest en die was erg positief!