ergo1 Nederlanders die ondernemen doen er goed aan te zorgen voor ergonomische stoelen voor hun personeel. Ikzelf weet er alles van, want investeren in de houding en gezondheid van je personeel is niet alleen gunstig voor hen maar ook voor jouzelf. Een groot aantal ‘kantoorklachten’ kan met gemak worden voorkomen, bijvoorbeeld met de goede ooghoogte met betrekking tot de computer, de goede rechte houding achter de bureaustoel, de juiste tafels. Zelf heb ik onlangs een heel aantal nieuwe sledestoelen aangeschaft via Ergoquip en dat is precies waar ik vandaag even bij wilde stilstaan.

Zeer voordelige slede stoelen

Mijn tiende bericht op dit weblog wijd ik namelijk in z’n geheel aan onderstaande sledestoel. Het is een prachtige stoel die niet alleen in kleur zeer goed bij mij en mijn bedrijf past, maar die ook nog eens heel goed is voor je rug. Aangezien ik lange dagen maak, leek het me wijs te investeren in een echt goede stoel. Ikzelf hou er niet van onderuit te zitten maar heb mijzelf altijd aangewend rechtop te zitten en sledestoelen als deze zijn mijns inziens de meest prettige stoelen denkbaar.

ergo14

Maar niet alleen voor mijzelf heb ik een sledestoel aangeschaft, ook de rest van mijn personeel was aan de beurt. Geheel in het thema van de bedrijfskleuren heb ik gekozen voor onderstaande sledestoeltjes. Deze zijn een stuk voordeliger dan die van mijzelf overigens, maar minstens zo prettig. De Yesteryears, de welluidende naam die deze lijn gekregen heeft, vormen een dikke knipoog naar vervlogen jaren, naar design uit de zestiger jaren. De stoelen zijn nog geen negentig euro en daarmee dus zeer voordelig! 

ergo15