Aanrader: bij Miki je King producten vergelijken

2Vandaag een aanbevelenswaardig bedrijf dat ik even onder de aandacht wilde brengen, namelijk Miki Business Software. Ik wilde inzoomen op King, de software die ze er verlenen. Waar het op neerkomt is dat je voor verschillende toepassingen en beoogde doelen verschillende software van dit bedrijf kunt inschakelen. Bij Miki kun je kiezen uit verschillende pakketten en de onderlinge King producten vergelijken loont dan ook echt. 

Verschillende pakketten van King

3Laten we eerst eens een kijkje nemen bij de verschillende pakketten die je er hebt. King biedt er zeven aan voor ondernemers en elk heeft weer z’n voordelen. Zo zijn er specifieke pakketten die je als zzp’er kunt nemen, of die je voor het boekhouden kunt aanschaffen. Ook zijn er pakketten waarin alles of waarin delen daarvan gecombineerd worden. Zo is er ook te kiezen voor bijvoorbeeld logistieke administratie, assortimentsadministratie, facturatie en andere mogelijkheden.

5

Het fijne aan de website van Miki is dat er echt met je wordt meegedacht over wat nou de beste stap is, wat het beste bij jouw eigen situatie past. Aan de hand van enkele gerichte vragen wordt algauw duidelijk wat aanbevelenswaardig is en kun je de mogelijke King producten vergelijken die voor jouw situatie interessant zijn.

De verschillende pakketten kun je overigens naar eigen wens samenstellen en onderling variëren ze in hetgeen aangeboden wordt en natuurlijk in prijs. Voor King Financieel ben je als ondernemer nog geen veertig euro per maand kwijt, inclusief hosting. In het pakket King Enterprise vind je alle onderdelen terug, van administratie tot debiteurenbeheer, van factureren tot webshopbeheer, en ga zo maar door. Bij interesse: neem contact op met Miki!