Nederlanders die ondernemen hebben wel wat aan linkbuilding tips!

#15Lezers, weten jullie allemaal al wat linkbuilden nou precies is? Het gros van jullie, immers ondernemende lui, zal er wel eens wat van gehoord hebben, maar ik kan me zo voorstellen dat je er de vinger nooit helemaal precies op hebt kunnen leggen. Het is ook een lastig terrein om te verkennen, ook voor mijzelf overigens. Wel heb ik enkele linkbuilding tips voor je die je misschien wat verder helpen.

Tips voor het al dan niet eigenhandig linkbuilden

Van de website van Linkbuilding Masters volgen onderstaande tips. Zij doen aan kennisdeling en dat is voor ons zeer prettig.

#16

Nu heb je pas iets aan deze tips als je een beetje voorkennis in linkbuilden hebt en je überhaupt enig begrip hebt van wat en hoe je het doet en wat je er aan hebt. Klik voor een algemene inleiding in het hoe en wat van linkbuilding op de link in deze zin, dan leid ik je naar de Wikipedia pagina die zich op het onderwerp richt.

Waar het in feite op neerkomt, is dat je op verschillende manieren ‘linkjes’ (urls) op het web kunt plaatsen, die stuk voor stuk leiden naar jouw website of naar een specifieke pagina op jouw website. Maak je bijvoorbeeld meubels, dan is het voor jou interessant dat mensen die op het web zoeken naar op maat gemaakte of authentieke meubels op jouw pagina terechtkomen. Hoe meer en hoe diverser de linkjes naar je website, des te sneller word je gevonden door je beoogde publiek. Denk aan links op content weblogs, op marktplaatsen en bedrijvengidsvermeldingen, comment links en concurrentie links, homepage, partner en startpagina links. Op de website van Linkbuilding Masters vind je uiteraard meer tips, informatie over de mogelijkheden en ook de pakketten of losse links die je af kunt nemen.

#11