AnkerpuntMet een ankerpunt kun je veilig op hoogte werken. Dit is een uitkomst voor bijvoorbeeld schilders, loodgieters en dakdekkers. Maar ook particulieren kunnen soms een stukje extra valbeveiliging nodig hebben. Kijk daarom eens op de webshop van Je Steigertje. Je kunt jouw favoriete spullen hier heel gemakkelijk online bestellen. Voor je het weet heb je jouw bestelling in huis. Je kunt natuurlijk ook de showroom bezoeken. Deze is gevestigd in Valkenswaard. Al vele tevreden klanten gingen jou voor en daar ben ik er één van!

Ruim aanbod in ankerpunten en meer!

Zelf was ik enorm verrast door het ruime aanbod van deze webshop. Als ondernemer in de glasbewassing vind ik het natuurlijk belangrijk dat iedereen veilig kan werken. Ik houd me dan ook continu bezig met de nieuwste producten en technologieën. Regelmatig bezoek ik ook de webshop van Je Steigertje omdat zij altijd de nieuwste, innovatieve producten aanbieden. Laatst heb ik hier voor het eerst ankerpunten besteld. Ik heb gekozen voor een mobiel ankerpunt van het merk Lanex. Deze kan door twee personen tegelijkertijd gebruikt worden. Natuurlijk vind je in deze webshop ook ankerpunten voor één persoon en van verschillende merken, waaronder GM en Kong. Kortom, voor iedere toepassing vind je wel waar je naar op zoek bent. En dat voor een goede prijs!

Compleet assortiment van beveiligingsproducten

AnkerpuntOverigens koop ik hier nog veel meer dakbeveiliging. Ze hebben namelijk een enorm assortiment van ladders, trappen en steigers. Altijd als ik iets specifieks zoek, slaag ik in deze webshop! Tot nu toe ben ik ook erg tevreden over de prijs en de kwaliteit. Alle producten worden tevens uitgebreid getest en voldoen aan de veiligheidsnormen. Kortom, ik kan iedereen aanraden om eens te kijken in de webshop. Ze hebben geschikte materialen voor bijvoorbeeld loodgieters, dakdekkers en schilders maar ook voor niet-professionele doeleinden kun je hier uitstekend slagen.