G4S Safety Solutions, zowel persoonlijk advies als de juiste middelen

Een veilige werkplek is een van de zaken waar je blindelings vanuit wilt gaan als je ergens aan de slag bent. Je wilt dus niet dat je onnodig risico op letsel of een noodsituatie hoeft te lopen. Daarom is het handig om een expert op het gebied van veiligheid in te zetten, zodat je zeker weet dat je voldoet aan de eisen die er vanuit de wet aan je werkplaats gesteld worden. G4S Safety Solutions is deze expert en biedt op verschillende hoogtes en manieren ondersteuning op het gebied van veiligheid. Van advies tot toezichthouden en zelf de benodigde producten, die ervoor zorgen dat je werk professioneel en veilig uitgevoerd kan worden. 

Veiligheidsdeskundige bij jou aan de slag

Bij G4S Safety Solutions wordt er gewerkt met veiligheidsdeskundigen. Deze experts weten alles op het gebied van risicopreventie en kunnen je helpen om je werkplek zo veilig mogelijk te maken zodat de kans op een ongeval nihil gemaakt wordt. Je moet hier denken aan zowel een adviserende als uitvoerende rol. Op adviesniveau kan G4S Safety Solutions je helpen met het opstellen van verschillende veiligheidsplannen, zoals een evacuatieplan en een nood- en interventieplan, en bij het analyseren van de werkplek om onnodig risico op letsel of gezondheidsklachten uit de weg te ruimen. Daarbij komt ook het organiseren van onder andere meetings en lichamelijke testen bij kijken. Qua uitvoerende rol biedt G4S op verschillende niveaus controleurs, die erop letten dat het veiligheidsniveau niet opeens drastisch daalt. Alleen wanneer de veiligheidsprotocollen nageleefd worden, mag er gewerkt worden.

De juiste apparatuur

Naast persoonlijke hulp heeft G4S Safety Solutions ook hulpmiddelen in de vorm van veiligheidsproducten. Alle voorwerpen die je nodig hebt om je werk veilig uit te voeren, kun je in de webshop van G4S Safety Solutions vinden. Van valhelmen tot gasmeters en reddingskabels. Ga veilig te werk en zorg ervoor dat G4S Safety Solutions met hun ervaring en professionele kijk erop toe heeft gezien dat je werkplek en je manier van werken veilig genoeg zijn om onnodige noodgevallen voor te zijn.