Real Gen biedt hulp bij SEO campagnes

SEO is hot! Real Gen is een bedrijf wat u kan helpen bij het opzetten van campagnes op het gebied van SEO. Om deze campagnes op een degelijke wijze op te kunnen zetten, is het allereerst belangrijk om te begrijpen wat men met SEO bedoelt. Onder SEO verstaan we niets meer dan het optimaliseren van uw posities in zoekresultaten. Iedere websitebeheerder wil zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan, om meer bezoekers naar zijn of haar website te trekken. Uit verschillende onderzoeken is in het verleden gebleken, dat bezoekers vaak enkel op de eerste x websites in de zoekresultaten klikken.

Real Gen

Tip: begin altijd bij het laten ontwikkelen van een aantrekkelijke website! Als u meer bezoekers naar uw website trekt, wil dat immers niet zeggen dat dit ook klanten van u worden.

Werking van SEO campagnes van Real Gen

Real Gen focust zich met haar SEO campagnes op de lange termijn. Dit maakt dat veel mensen SEO zien als het tegenovergestelde van SEA. Bij SEA probeert u namelijk op de korte termijn betere resultaten te boeken, door te betalen voor advertenties in de zoekmachines. Niet alleen kost dit veel geld, ook voegt het voor de langere termijn weinig waarde toe aan uw website.

SEO campagnes bestaan uit verschillende elementen. U kunt denken aan het regelmatig toevoegen van content, het schrijven van gastblogs voor andere websites, enzovoorts. Op deze manier zal een zoekmachine als Google structureel meer waarde aan uw website hechten.